Orbital Shower i nyt life science center

5 mars 2024

Hagastaden nord for Stockholm.Forskaren er en innovativ ejendom, der skal blive et nyt knudepunkt for videnudveksling og samarbejde mellem verdens førende aktører inden for sundhed, forskning og erhvervsliv.

Forskeren bliver en unik ejendom, hvor det vigtige mål er at fremme nye innovationer inden for life science og sundhedsteknologi. Ejendommen bliver på i alt 24.000 m2 og kommer til at rumme kontorer og store fællesarealer. På gadeplan vil publikum blive budt velkommen, og der bliver plads til udstillinger og arrangementer.

Bag projektet står ejendomsselskabet Vectura, hvis forretningsidé er at udvikle, forvalte og eje bæredygtige, innovative ejendomme. Vectura arbejder tæt sammen med de forskellige aktører, der vil blive værdsat på stedet i mange år fremover. Med sin tætte tilknytning til Wallenberg-sfæren har virksomheden også et historisk engagement i medicinsk videnskabelig forskning, som passer godt til Forskaren-projektet.

Vectura har i arbejdet med Forskaren haft tæt kontakt med mennesker inden for erhverv, omsorg, forskning, arkitektur, kunst og bopæl i området, alt sammen for at skabe et miljø, hvor innovationer og samarbejde kan trives.

Som følge af samarbejdet med de forskellige aktører er der investeret ekstra i fællesrummene med bæredygtighed som en oplagt del af projektet. Det omfatter blandt andet at tilbyde lejere mulighed for at gå i bad i løbet af arbejdsdagen. Der er derfor installeret Orbital Shower i lokalerne, som gør det muligt at tage lange dejlige brusere og samtidig spare både vand og energi.

Information og pressehenvendelserKontakt os