fbpx

Orbital Systems - Vinnare Av Edison Award 2015

April 29, 2015

New York, NY – 24 April, 2015 – The Edison Awards, som för det 28:e året i rad firar de bästa innovationerna och spetskompetens inom utveckling av nya produkter and tjänster, har tilldelat ORBITAL SYSTEMS bronspriset för innovation inom miljöteknik. Mehrdad Mahdjoubi, företagets VD och grundare, var en av hundratals industriledare från världens mest inflytelserika företag på plats för att erkänna det hårda arbete och engagemang som alla Edison-vinnare 2015 har visat.

Att vinna ett Edison pris har blivit en av de högsta utmärkelser ett företag kan få när det kommer till innovation inom affärsvärlden. Priset är döpt efter Thomas Alva Edison (1847-1931) vars uppfinningar, nya metoder för produktutveckling och innovativa insatser förändrade världen, ledde till över 1,000 patent, och gjorde honom till ett välkänt namn världen över.

”Juryn har erkänt SHOWER OF THE FUTURE av ORBITAL SYSTEMS som en sann innovation bland alla produkter i dess kategori”, sade Frank Bonafilia, Executive Director på Edison Awards.

”Att uppnå en Edison Award innebär inte enbart att vi tar emot ännu ett prestigefyllt pris, utan främst ett internationellt erkännande att det vi bygger verkligen är innovativt”, säger Mehrdad Mahdjoubi, VD och grundare av ORBITAL SYSTEMS.

Edison Awards vinnarna är valda av en jury på över 3,000 industriledare, och innehåller även före detta vinnare, akademiker, och globala ledare inom produkt utveckling, design, teknik, naturvetenskap och medicin.

Share

Stay in the loop with us

Stay updated with our latest news, smart tips and much more.
Sign up to our newsletter

Follow Us

To enjoy maximum performance on our website, please update your browser.

Welcome to Orbital

Choose your location

Sweden Denmark International
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram