fbpx

HSB Brf Horisonten investerar i framtiden tillsammans med Orbital Systems

December 4, 2020

HSB Brf Horisonten i Stockholm väljer att ta ett kliv in i framtiden mot en klimatsmart utveckling för deras bostadsrättsförening. De inleder ett samarbete med Orbital Systems, där deras tidigare kommersiella lokaler blir nya bostadsrätter utrustade med Orbital Shower.

"Då vi är en aktiv bostadsrättsförening som vill ta hållbara och nytänkande beslut, var det faktiskt ett självklart val att välja Orbital Systems duschsystem i vårt nya bostadsprojekt. Att vara en föregångsförening i att använda vatten på ett smartare sätt känns riktigt kul då vi samtidigt som vi ökar komforten också sparar energi och vatten."
Martin Aderstedt styrelseordförande HSB Horisonten Stockholm

Samtidigt som Horisonten gör om sina kommersiella lokaler till bostäder ser vi att fler och fler jobbar hemifrån, vilket troligtvis kommer att fortsätta över tid. En följd av detta är att vattenförbrukningen i bostadsrätter ökar. Vi är därför i ett läge där alla har möjlighet att utrusta sina hem efter både dagens och framtidens behov.

Orbital Systems jobbar för att med ny teknik använda vatten på ett smartare sätt, utan att det sker på bekostnad av användarupplevelsen. Snarare hamnar användarupplevelsen på en ny nivå med minimalistisk design och smarta funktioner. Med en Orbital Shower i bostaden minskar inte bara förbrukningen av jordens resurser, utan även kostnader till följd av det.

"Vi välkomnar HSB och ser fram emot samarbetet. Vi ser att fler bostadsrätter väljer att fatta miljöriktiga beslut som gynnar både föreningen och bostadsrättsägarna. Det är riktigt positivt!"
Kristian Hedberg, försäljningsansvarig Orbital Systems

Vill du få kostnadsfri rådgivning om hur din bostadsrättsförening kan utvecklas till ett klimatsmart och modernt boende? Kontakta vår försäljningsansvarig, Kristian Hedberg, på BRF@orbital-systems.com

Share

Stay in the loop with us

Stay updated with our latest news, smart tips and much more.
Sign up to our newsletter

Follow Us

To enjoy maximum performance on our website, please update your browser.

Welcome to Orbital

Choose your location

Sweden Denmark International
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram